sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Tänään kuvattiin kuvia joulukorttiin (ja tilattiin netin kautta yks miljoona korttia) ja lavastus oli mahtava. Pitihän korttiin saada jouluinen tunnelma ja pikkuneidit kauneimmillaan, että saavat sitten sukulaistädit ihastella. ;p No hiukan uskalsin veikata, että myös pieni koiraneiti innostuu touhusta kun esiin kaivetaan kiiltävät joulupallot ja hopeanauhat. Siellähän se sitten poseerasi muiden mukana, milloin ei vetänyt hopeanauhaa perässään pitkin kämppää tai purrut Sagaa. Tässä hiukan maistiasia session tuloksista!

Treenasin tänään Hipun kanssa agihallilla tokoa. Sami naksutteli, kun otimme hiukan seuraamista (paikka pysyi hyvin!!Jes!), täyskäännöksiä (jotka alkavat olla 90 prosenttisesti erinomaisia ja loputkin hyviä) ja hiukan kaukkareita, jotka sitten tänään tuottivat vaikeuksia...eihän sitä voi koskaan kaikessa onnistua. Otimme myös kapulan hakua, jälleen kerran. Sitä saa tehdä varmaan ziljoona toistoa, että muori suvaitsee hakea kapulan käskystä. Muutoinhan se leikkii sillä ihan mielellään. Joka tapauksessa onnistunut treeni...kerrankin jäi ihan hyvä mieli!

Nanonkin kanssa "treenailimme" nyt illalla, kun Sami oli isojen kanssa lenkillä. Nanolla alkaa olla jo hämärä käsitys sivulletulosta ja katsekontaktista...ainakin tänä iltana...saa nähdä sitten huomenaamulla toimivatko ne vielä silloin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti