torstai 12. marraskuuta 2009

Meillä on ollut tehokas alkuviikko, ja yhtä tehokkaana jatkuu. Huoh!

Nano on päässyt hiukan katselemaan isoa maailmaa, ja eipä voi muuta sanoa, kuin reipas neiti.

Maanantaina käytiin Mustissa ja Mirrissä etsimässä pienelle sopivan kevyttä hihnaa. Siellä sitten harjoiteltiin myös hihnassa kävelyä, niinkin menestyksellisesti, että Sirkka tiistaina ihmetteli moneen otteeseen kuinka kauniisti se sujuu. (Sirkan Viima-pentu ei ollut yhtä innostunut hihnassa olosta) Autossa Nano tosin piippasi mennentullen, joten nyt sitten vaan autoharjoittelua paljon. Muutenkin pieni kammoksuu yksinoloa, mistä aiheutuu pientä piippausta, joten sitäkin täytyy siis harjoitella.

Tiistaina käytiin sitten Kennelkerhon pentutreffeillä piirin hallilla. Häntä tötteröllä mentiin tilanteesta toiseen ja kaikki kiinnosti. Häntä laski vain muutaman kerran alas, ei silloinkaan koipien väliin. Esim. 14-viikkoisen Tuubi-dogin leikkiinkutsu sai Nanon suuntaamaan vaivihkaa toiseen suuntaan. Fiksu piski siis. Ihmisiä neiti yllättäen ei ehtinyt käydä moikkaamassa, kun oli niin paljon muuta puuhaa. Täytyy siis jatkossakin ottaa sitä treeneihin mukaan ja komentaa treenikaverit maantasolle syöttämään sille makkaraa. ;)

Tiistaina saatiin myös ensimmäinen tokon ykköstulos Applefield's-sheltille. Kyllä meillä hurrattiin kun Merika soitti ja kertoi saaneensa Vinskin kanssa ykköstuloksen Tuuloksen tokossa. Vautsi vau...ihan kateeksi käy! Kukahan tuon Even kouluttaisi? Haluaisikohan Merika lainakoiran? ;) Entäs Hippu-muori sitten? Niin ne vaan lapset jyrää ohi joka rintamalla...muori vaan keskittyy rellestämiseen...hitsi että turhauttaa! Eikö nykyaikainen geenimanipulaatio muka pysty aivojen päivityksiin? Hippu ilmottautuu ensimmäiseksi koekaniiniksi!!!

Eilen hain Keijukaisen rellestämään välillä tänne meille...johan sitä ehti tulla ikävä kun se oli reilun viikon Sirkalla. ;) Sirkka tapansa mukaan antoi mukaan kaikenlaista herkkua...tällä kertaa koirille, ja meillä olikin illalla varsinaiset juhlat kun koirat pääsivät luun makuun. Nano tietysti etunenässä. On se muuten kumma juttu, että kaikkiruokainen Hippumme kävi vain vilkaisemassa luuta ja siirtyi puretusta pentuaitauksesta löytämänsä puristeluun pariin. Eihän se kyllä ole kovin innostunut puhtaasta lihastakaan, kun Sami välillä lihoja siistiessään antaa koirille kalvoja ja muita maistiaisia. Ja sitten se kuitenkin syö nahkaa, muovia ja vihanneksia....Ihme piski!!! (Vaikka se nyt kai ei ollut kenelläkään epäselvää)

No meikäläisellä olisi tänään kalan keittoa luvassa, sillä Sirkka tökkäsi myös kuhaa mukaan. Saavat koirat pitkästä aikaa kunnon puuro-vihannes-kala-mössöä. Illalla sitten Keijun agitreenit, samaan aikaan Samilla agijaos meillä (ja lapset siinä sivussa). Ja jotta iltapäivä olisi rauhallinen, niin Samilla on vielä pitkä opekokous viiteen asti. Huomenna Sami on menossa P-HAU:N koulutusohjaajien koulutukseen, jota Pete pitää ja sama koulutus jatkuisi käytännön harjoituksilla lauantaina...että rauhallista perhe-elämää luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti