lauantai 30. tammikuuta 2010

Tänä aamuna olin tehokas ja sain kymmeneen mennessä monta juttua hoidettua; Nano ulkoili ja treenasi (=leikki) hiukan, isot koirat pääsivät kunnon aamulenkille ja haimme Nanon kanssa Keijukaisen tänne. Se solahti laumaan kuin ei olisi poissa ollutkaan. Hiukan mietimme Sirkan kanssa kuinka sujuu kun Sirkan huushollin juoksunartut tuoksuvat väkisinkin Keijussa, mutta Jekku viitisen minuuttia kulki Keijun perässä haistellen, ja se oli sitten siinä. Josko mummokin pääsisi vähän lenkkeilemään ja treenaamaan nyt kun pakkaset ainakin hetkellisesti ovat hellittäneet.

Nanon tämän viikon teemana on ollut naksun ja kosketusalustan opettelu. Se keksi idean kolmen päivän jälkeen, ja eilen se oli jo vanha tekijä tuossa hommassa. Olen käyttänyt isojen koirien iltalenkin suoman oman ajan tuohon naksutreeniin, eli kovin paljoa ei siis olla treenailtu. Nyt vaan toinen viikko helppoja toistoja ja pikkuhiljaa vaikeutellaan ja ruvetaan siirtämään tuota naksua muuhunkin palkkaukseen. Helpottaisi kouluttamista kummasti.

Muuten on eletty samaan malliin kuin viime viikot; pelätty pakkasta sisällä ja puuhattu arkisia juttuja; ompelin Lotan barbieille vaatteita, pidimme eilen lettukestit ja mikä parasta, pääsin vihdoinkin kampaajalle (kiitos vain siskokullat synttärilahjasta ;) ). Eilisillan käytin kennelkerhon jäsenrekisterin tarkistamiseen ja sähköpostilistan tsekkaamiseen, sillä tänään on jäsenmaksujen ja kevään ensimmäisten tiedotteiden postitustalkoot täällä meillä. Maikku lupasi tuoda Trickin Nanoa morjestamaan, jos saisivat sitten juosta kunnolla, kun tuolla piirin hallilla on niin liukasta ettei siellä oikein uskalla antaa leikkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti