tiistai 27. lokakuuta 2009

Pennut kävi tänään elukka-asemalla. Neidit otti heti paikan haltuunsa ja herrakin pienen mietinnän jälkeen. Tarkastuksen ja sirutuksen jälkeen otettiinkin sitten tuttuun tapaan matsia, tosin pikkuinen kantoboxi jossa eläinlääkäriin menimme rajoitti hiukan toimintaa. Pärnänenkin pääsi maistamaan Iso-Viirun ihanaa? tempperamenttia, kun neiti hermostui hampaiden sörkkimisestä ja alkoi rimpuilla ja huutaa koko puolitoistakiloisella voimallaan. Tehokas tyttö! ;)

Iltapäivällä kävimme sitten treenaamassa Hollolassa. Yleensä verralenkit siellä ovat mukavia, mutta tänään ei kyllä nautinnosta voinut puhua kun vettä tuli taivaan täydeltä. Koirat olivat märkiä, lapset olivat märkiä ja me olimme märkiä. Onneksi treeni sentään oli erinomainen kaikilla koirilla, muuten olisi voinut ottaa päähän enemmäkin. Hippu tokoili pieniä pätkiä; vauhdista seisomista, merkille menoa, peruutusta, sivullaoloa ja maahanmenoa. Maahanmeno on syystä tai toisesta ihan hakusessa, joten ei muuta kuin perusteiden pariin. Ja asiasta sadanteen, Jekku on viime aikoina tehnyt erinomaisia kaukkaritreenejä. Jättekiva!

Keiju puolestaan teki pari vauhtipätkää, ja menikin kovaa. Kepit alkaa sujua koko ajan paremmin ja kontaktikin oli vauhdikas ja pysähdys hyvä, tosin harkkapuomilla. Kokonaisuudessaan kuitenkin erinomainen treeni sillekin. Samikin oli tyytyväinen Jekkuun ja Eveen, mikä tekee tunnelmasta treenin jälkeen hyvän, kun kumpikaan ei istu mököttämässä pieleen mennyttä treeniä. :p

Tässä alkaa haikein mielin tajuta, että pennuthan piru vie lähtevät kohta!!! Kyllä aika vaan on mennyt nopeasti...vastahan ne syntyivät. Nämä ovat kyllä huipputyyppejä kaikki, ja meillä on viikonloppuna vaikea valinta edessä kun yritämme valita omamme tyttöjen joukosta. Toivottavasti Eevasta ja pentutestistä on apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti