lauantai 24. lokakuuta 2009

Jaahas...Eilen oli Kennelkerhon 25-vuotisjuhlat naamajaisten merkeissä, ja kivaa oli. Kiitos hyvästä seurasta ja hauskasta illasta kaikille...etenkin pisimpään mukana keikkuneille Punahilkalle, susihukalle, Pimennolle ja Tähkäpäälle...Texiä unohtamatta ;) Tänään hiukan väsytti kun muksut herättivät puoli kahdeksalta, mutta kyllä se siitä. Kun on riittävästi tekemistä ei ehdi olla väsynyt.

Torstaina jäi agilitreenit...siis ryhmäsellaiset...väliin jo toisen kerran peräkkäin kun kunnon migreeni kävi kimppuun. Kyllä ottaa pattiin. Onneksi sentään kävimme torstaiaamuna hallilla ja tein Keijukaisen kanssa edes hiukan keppejä ja kontaktia. Jekun ja Hipun kanssa yritin tokoilla, mutta itseä turhauttaa niin vietävästi kun edistyminen on niin pientä...ja Hipun kohdalla voi aina välillä kysyä että mikä edistyminen... :(

No onneksi Hippu sentään on loistavassa kunnossa tällä haavaa...ei vaivaa muoria kankeus ei...tuhatta ja sataa vaan menemään ja desibelit kattoon. Varmistus hyvälle kunnolle tuli tänään, kun Sami käytti Jekun ja Hipun osteopaatilla. Olihan molemmilla pientä jumia, mutta hyvin kuulemma aukesi.

Nyt kun Hipun hyvä kunto on todistettu, uskaltaudun tunnustamaan, että olen silloin tällöin hallilla yksin tai Päivin kanssa käydessä tehnyt Hipunkin kanssa pientä treeniä. Kun Keijun kanssa oikein takkuaa tarvitsen hiukan todistetta sille, että pystyn ylipäätänsä ohjaamaan jotain...ja Hipun kanssahan kaikki käy kuin tanssi...kyllä se menee kovaa!!! Ja täytyy sanoa, että kyllä muori itsekin on suu messingillä aina päästessään kiitämään. Tekee siis hyvää senkin päälle.

Huomenna on syksyn viimeinen tokotreeni... ja olen suunnitellut kaikenlaista kivaa päänne menoksi...odottakaahan aamua! :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti